Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Manasseh Ishiaku en Jan Ceulemans te gast bij Club TV Live voor Club – Zulte Waregem

De Play-Offs staan in Jan Breydel telkens garant voor topaffiches én spannende ontknopingen. Naast de 27.000 topfans zitten er tweewekelijks ook twee ‘super’ gasten bij Leo Van der Elst in Club TV Live. Voor de wedstrijd van zaterdag tegen Zulte Waregem zijn Manasseh Ishiaku (33) en ‘icoon’ Jan ‘Caje’ Ceulemans (59) de gesprekpartners.Ishiaku met huidige T2 Philippe Clement in de Bekerfinale van 2007 ‘MANA’ ISHIAKU We gaan bijna tien jaar terug in de tijd, naar 2007. De Clubfans zullen Ishiaku, de Nigeriaan met Belgisch paspoort, vooral herinneren als de maker van het enige doelpunt…

Lees verder op Clubbrugge.be: Manasseh Ishiaku en Jan Ceulemans te gast bij Club TV Live voor Club – Zulte Waregem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *