Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

“Michel, laat je aanvallers nu staan”

Door: Pieter-Jan Calcoen, Tomas Taecke 22/04/16 – 09u46 © HLN. Jan Ceulemans bidt: “Ik hoop nog steeds dat Club kampioen wordt.” Enige vereiste daarvoor is dat coach Michel Preud’homme zijn aanvallers laat staan, meent het blauw-zwarte icoon. “Want nu twijfelen de spelers. En dat zie je.” Cijfers liegen niet. Zeven aanvallers stelde Preud’homme al op in deze play-offs, maar tot een invasie aan doelpunten leidden die keuzes niet. Integendeel zelfs: samen zitten ze aan één goal – Izquierdo scoorde in het slot tegen AA Gent. Beetje zielig, niet?Jan Ceulemans, zelf vijf keer topschutter van…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: "Michel, laat je aanvallers nu staan"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *