Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

“Mijn voorspelling van 17 september kost heel veel mensen een etentje”

Door: Glenn Bogaert 25/04/16 – 06u28 © VTM Stadion. Ook in Stadion werd er gisteravond nog een stevig potje nagekaart over speeldag 5 van de play-offs. De analisten Gilles De Bilde, Wim De Coninck en Aad de Mos konden er niet naast: Club Brugge is de winnaar van het weekend. Al houden ze nog een slag om de arm wat de titel betreft, het kan nog alle kanten uit. De Nederlandse analist en ex-coach De Mos wees echter toch even fijntjes op een voorspelling die hij al op 17 september van vorig jaar deed. © photo news….

Lees verder op Het Laatste Nieuws: "Mijn voorspelling van 17 september kost heel veel mensen een etentje"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *