Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Preud’homme heeft straf bedacht voor ongehoorzame Diaby: “Dat is goed voor zijn ego”

Door: Glenn Bogaert 27/04/16 – 06u38 © belga. Ze zouden het bij Club Brugge binnenskamers wel oplossen met Abdoulay Diaby na zijn (penalty)frats van afgelopen zaterdag tege Zulte Waregem. En dat is intussen ook gebeurd, gisteravond vertelde trainer Michel Preud’homme op Proximus TV, waar hij aan tafel schoof als analist voor de clash in de halve finale van de Champions League tussen Manchester City en Real Madrid. Dat de Malinese spits van blauwzwart in een volgepakt Jan Breydel niet wilde luisteren naar kapitein Timmy Simons en sterkhouder Lior Refaelov toen Club een tweede penalty kreeg, was een kleine domper…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Preud’homme heeft straf bedacht voor ongehoorzame Diaby: "Dat is goed voor zijn ego"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *