Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Preud’homme na 0 op 6: “Ons krediet zijn we kwijt”

Mathieu Goedefroy 21/04/16 – 00u02 video Na de flagrante 4-2 nederlaag op Racing Genk toonde Michel Preud’homme zich opvallend sereen. De Club-coach was “teleurgesteld, maar dan vooral in het gebrek aan geluk”, zo klonk het. Toch ook een kleine reality check: “Ons krediet zijn we nu wel kwijt.” Op de traditionele persconferentie na de match stak Preud’homme de schuld van de nederlaag vooral op de ‘vorm’ en het ‘geluk’.  “Ik ben teleurgesteld, maar niet per se in mijn spelers. Ik ben vooral teleurgesteld in het feit dat het niet beter lukte vandaag”, aldus MPH. “Het…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Preud’homme na 0 op 6: "Ons krediet zijn we kwijt"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *