Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Preud’homme over penaltyfase: “Diaby moet de regels respecteren”

Michel Preud’homme was na de 5-0 zege van zijn manschappen tegen Zulte Waregem uiteraard een tevreden man. “Je zag in het begin van de match wel dat er enige twijfel heerste (door de voorbije twee nederlagen). We misten vroeg in de match ook een paar kansjes. De afwerking was nog niet top, maar we zijn blijven spelen en we hebben ons werk goed gedaan. De focus en concentratie was er en we hebben veel mogelijkheden gecreëerd. Het spel was goed, al was dat de voorgaande wedstrijden ook al zo.”De coach van blauw-zwart liet ook…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Preud’homme over penaltyfase: "Diaby moet de regels respecteren"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *