Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Racing Genk – Club Brugge: de Club Facts

Terug Maandag 18/04/2016 – 16:00ClubnieuwsRacing Genk – Club Brugge: de Club Facts Na de eerste nederlaag in Play-Off 1, op verplaatsing bij Anderlecht, moet Club woensdag al naar het verre Limburg om er Genk partij te geven. Mits een resultaat in de Cristal Arena kan Club een goede zaak in het klassement doen. SCHEIDSRECHTER Erik Lambrechts zal woensdag de wedstrijd in goede banen leiden. Hij wordt bijgestaan door lijnrechters Karel De Rocker en Philippe Vandecauter, doelgebiedrefs Jonathan Lardot en Lawrence Visser en vierde official Frederic Godelaine. Lambrechts floot slechts twee wedstrijden van Club in zijn…

Lees verder op Clubbrugge.be: Racing Genk – Club Brugge: de Club Facts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *