Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Reacties na Club Brugge – AA Gent

Terug Zaterdag 09/04/2016 – 21:44ClubnieuwsReacties na Club Brugge – AA Gent Na de zege tegen AA Gent sprokkelden we reacties van Ludovic Butelle, Lior Refaelov, Bjorn Engels, Timmy Simons, Ruud Vormer en Philippe Clement. Ludovic BUTELLE “Die penalty was de enige bal die ik moest pakken” Ludovic Butelle hield Gent in de slotminuten van de gelijkmaker door met een uitstekende reflex een elfmeter van Kums uit zijn doel te weren. Blauw-Zwart bleef hierdoor in de match en kon uiteindelijk nog een tweede keer scoren. “Het was een goede match met veel inzet van onze kant. Dit is…

Lees verder op Clubbrugge.be: Reacties na Club Brugge – AA Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *