Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Reacties na Club Brugge – Zulte Waregem

Terug Zaterdag 23/04/2016 – 21:23ClubnieuwsReacties na Club Brugge – Zulte Waregem Na de ruime zege tegen Zulte Waregem verzamelden we reacties van Lior Refaelov, Jelle Vossen, Bjorn Engels, Ruud Vormer, Timmy Simons en coach Michel Preud’homme. Lior REFAELOV “Het was broodnodig om eens een ruime overwinning te behalen” Nadat Lior Refaelov door blessureleed twee wedstrijden moest toekijken, was hij er tegen Zulte Waregem opnieuw vanaf de aftrap bij. Refaelov scoorde zelf niet, maar hij bewees eens te meer hoe belangrijk hij is voor Club. “Het was heel belangrijk dat we na twee nederlagen nog eens een ruime…

Lees verder op Clubbrugge.be: Reacties na Club Brugge – Zulte Waregem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *