Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Reviewcommissie roept Kara op het matje

Na de midweekspeeldag en na de matchen van afgelopen weekend bekeek de Reviewcommissie zeven fases. Enkel Kara Mbodji van RSC Anderlecht riskeert een schorsing.Na de vierde speeldag van Jupiler Pro League Play-Off 1 werden drie fases geanalyseerd door de Reviewcommissie: in Zulte Waregem-KV Oostende een fase uit minuut 42 met betrekking tot Canesin, in Racing Genk-Club Brugge een fase uit minuut 45 met doelman Butelle van Club Brugge en in AA Gent-Anderlecht een fase uit minuut 67 met Acheampong. Geen van deze spelers riskeert een vervolging door het Bondsparket.Na Charleroi-KV Mechelen, een match…

Lees verder op Jupiler Pro league: Reviewcommissie roept Kara op het matje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *