Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Robert Spehar en Stef Wauters te gast bij Club TV Live voor Club – KRC Genk

De Play-Offs staan in Jan Breydel telkens garant voor topaffiches én spannende ontknopingen. Naast de 27.000 topfans zitten er tweewekelijks ook twee ‘super’ gasten bij Leo Van der Elst in Club TV Live. Voor de wedstrijd van zondag tegen KRC Genk zijn ex-Clubspeler Robert Spehar (45) en VTM-nieuwsanker Stef Wauters (48) de genodigden. ROBERT SPEHAR Spehar arriveerde meer dan twintig jaar geleden (1995) als nobele onbekende in Brugge, maar lang duurde die anonimiteit niet. De Kroatische aanvaller wist als geen ander altijd op de juiste plaats te staan, iets wat zijn statistieken…

Lees verder op Clubbrugge.be: Robert Spehar en Stef Wauters te gast bij Club TV Live voor Club – KRC Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *