Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Seizoen van Poulain zo goed als zeker voorbij

Benoit Poulain (Club Brugge) lijkt zijn seizoen vroegtijdig te moeten afbreken. De verdediger moest tijdens Racing Genk-Club Brugge al snel naar de kant met een enkelblessure.Poulain moest na goed twintig minuten naar de kant op de draagberrie. Naar eigen zeggen hoorde hij een knak in de ligamenten. De enkelblessure lijkt nu een serieuze tegenvaller in de jacht op de titel: de ligamenten in zijn enkel zijn gescheurd. Dat blijkt althans uit een scan die werd genomen, Het Laatste Nieuws bracht de resultaten uit. Poulain zal dus sowieso enkele weken out zijn. Het is zelfs zeer…

Lees verder op Jupiler Pro league: Seizoen van Poulain zo goed als zeker voorbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Seizoen van Poulain zo goed als zeker voorbij

Benoit Poulain (Club Brugge) lijkt zijn seizoen vroegtijdig te moeten afbreken. De verdediger moest tijdens Racing Genk-Club Brugge al snel naar de kant met een enkelblessure.Poulain moest na goed twintig minuten naar de kant op de draagberrie. Naar eigen zeggen hoorde hij een knak in de ligamenten. De enkelblessure lijkt nu een serieuze tegenvaller in de jacht op de titel: de ligamenten in zijn enkel zijn gescheurd. Dat blijkt althans uit een scan die werd genomen, Het Laatste Nieuws bracht de resultaten uit. Poulain zal dus sowieso enkele weken out zijn. Het is zelfs zeer…

Lees verder op Jupiler Pro league: Seizoen van Poulain zo goed als zeker voorbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *