Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Swingend Genk deelt Club nieuwe mokerslag uit in titelstrijd

Wouter Gorissen 20/04/16 – 22u24 © belga. Drie dagen na de nederlaag op het veld van Anderlecht heeft Club ook in de Cristal Arena een opdoffer van jewelste gekregen in de titelstrijd. Met een 4-2 nederlaag én lege handen keerden de troepen van Michel Preud’homme weer naar Brugge. Anderlecht kan morgen over blauw-zwart naar de leiding springen als het wint op bezoek bij Gent. Genk zet zijn ambities voor de derde plaats kracht bij, maar zag wel Dewaest – de laatste weken sterkhouder achterin – uitvallen in de slotfase. Wat was er vanavond aan de hand met Thomas…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Swingend Genk deelt Club nieuwe mokerslag uit in titelstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *