Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Timmy Simons over de play-offs en het “Anderlechtcomplex”

Marie Rutsaert 14/04/16 – 03u00 © photo news. Dit weekend treffen blauw en paarswit elkaar weer. Winste voor Club zou betekenen dat ze zeven punten voorsprong nemen in de strijd voor de titel. Aanvoerder Timmy Simons (39) blikt vooruit op de match en weet ook dat spelen in Anderlecht niet evident is. Na 17 jaar en 23 mislukte pogingen lang blijft het Constant Vanden Stockstadion een oninneembaar fort. Heel vaak kwam het op Anderlecht neer op heel kleine zaken, zoals in november 2014 toen Simons daar de penalty miste. Toch is Simons positief. “Wij een Anderlechtcomplex?! Dat…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Timmy Simons over de play-offs en het "Anderlechtcomplex"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *