Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Vanavond om 18.00 uur: Anderlecht – Club Brugge

Club Brugge speelt vanavond dé topper van Play-off 1 op het veld van Anderlecht. Beide teams legden tot nu toe een foutloos parcours af, maar puntenverlies dreigt sowieso voor één van beiden. Blauw-Zwart telt momenteel vier punten voorsprong op de Brusselaars en kan bij winst zijn leidersplaats verstevigen. Anderlecht en Club zijn foutloos gestart in PO I: beide teams lieten nog geen punten liggen en lijken klaar voor de ultieme titelstrijd. Paars-Wit ging vorig weekend op bezoek bij Zulte Waregem en behaalde in extremis de drie punten dankzij een goal van Okaka (1-2). De…

Lees verder op Clubbrugge.be: Vanavond om 18.00 uur: Anderlecht – Club Brugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *