Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Vanavond om 18.00 uur: Club Brugge – AA Gent

Terug Zaterdag 09/04/2016 – 00:05ClubnieuwsVanavond om 18.00 uur: Club Brugge – AA Gent Club Brugge ontvangt vanavond AA Gent in dé topaffiche van de tweede speeldag in Play-off 1. Blauw-Zwart telt momenteel vier punten voorsprong op de Buffalo’s en kan bij winst zijn leidersplaats verstevigen. Ploegennieuws Club Brugge Michel Preud’homme en Philippe Clement kunnen vanavond niet rekenen op Benoît Poulain. De Fransman is geschorst na zijn uitsluiting tegen KV Oostende en ook Michel Preud’homme moet deze en volgende match in de tribune plaatsnemen wegens zijn schorsing door de geschillencommissie. Niemand loopt schorsingsgevaar aangezien alle gele kaarten bij…

Lees verder op Clubbrugge.be: Vanavond om 18.00 uur: Club Brugge – AA Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *