Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Vanavond om 18.00 uur: Club Brugge – Zulte Waregem

Club Brugge ontvangt vanavond Zulte Waregem op speeldag 5 van de play-offs. Blauw-Zwart incasseerde woensdag in Genk een uppercut, maar dankzij het gelijkspel tussen Gent en Anderlecht behielden de Bruggelingen wel hun leidersplaats. Mits winst kan Club opnieuw druk zetten bij de rechtstreekse concurrenten. Blauw-Zwart kreeg zowel tegen Anderlecht als Genk een ferme tik te verwerken, maar ondanks die twee nederlagen staat Club nog steeds aan de leiding. Met thuismatchen tegen Zulte Waregem en Racing Genk krijgen de Bruggelingen de kans om het blazoen weer op te poetsen. Michel Preud’homme nam woensdag Bjorn Engels…

Lees verder op Clubbrugge.be: Vanavond om 18.00 uur: Club Brugge – Zulte Waregem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *