Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Zet samen met Club roken buitenspel

Sinds het seizoen 2014-2015 geldt er een rookverbod op de tribunes van het Jan Breydelstadion. Sindsdien kregen we heel wat vragen van supporters die ook definitief willen stoppen met roken. Om daarop in te spelen, organiseert Club Brugge Foundation de cursus ‘zet roken buitenspel’. Onder begeleiding van een ervaren tabacoloog begeleiden we de deelnemers vanaf 12 mei 7 weken lang op de weg naar een leven zonder roken, als een echt team. Elke donderdagavond vindt er een sessie plaats in het Jan Breydelstadion. Wil je meer…

Lees verder op Clubbrugge.be: Zet samen met Club roken buitenspel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *