Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Beloften vieren kampioenschap in Jan Breydelstadion

Terug Maandag 02/05/2016 – 22:00WedstrijdverslagenBeloften vieren kampioenschap in Jan Breydelstadion Maandagavond speelden de beloften van Club Brugge hun laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Standard. Inzet: de titel. De ploeg van coach Sven Vermant mocht hierbij gebruik maken van het hoofdveld van Jan Breydel, gesteund door een zeshonderd opgedaagde supporters. Het werd 2-0, Touba en Osei-Berkoe scoorden in de tweede helft. Club kreeg meteen twee goede kansen in het wedstrijdbegin. Eerst bracht Vits met de benen redding op een poging van Dierckx. Enkele minuten later legde Dierckx breed voor Vlietinck, maar diens poging werd terug gestopt…

Lees verder op Clubbrugge.be: Beloften vieren kampioenschap in Jan Breydelstadion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beloften vieren kampioenschap in Jan Breydelstadion

Terug Maandag 02/05/2016 – 22:00WedstrijdverslagenBeloften vieren kampioenschap in Jan Breydelstadion Maandagavond speelden de beloften van Club Brugge hun laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Standard. Inzet: de titel. De ploeg van coach Sven Vermant mocht hierbij gebruik maken van het hoofdveld van Jan Breydel, gesteund door een zeshonderd opgedaagde supporters. Het werd 2-0, Touba en Osei-Berkoe scoorden in de tweede helft. Club kreeg meteen twee goede kansen in het wedstrijdbegin. Eerst bracht Vits met de benen redding op een poging van Dierckx. Enkele minuten later legde Dierckx breed voor Vlietinck, maar diens poging werd terug gestopt…

Lees verder op Clubbrugge.be: Beloften vieren kampioenschap in Jan Breydelstadion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *