Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Kara in de tribune tegen Oostende en Club Brugge

De Geschillencommissie van de Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft Anderlecht-verdediger Kara Mbodji een schorsing van twee speeldagen opgelegd. De Senegalees mist zo in principe Play-Off I-duels tegen KV Oostende (zondag in het Constant Vanden Stockstadion) en Club Brugge (de clash op 15 mei in Jan Breydel tegen Club Brugge). Kara werd op vraag de Reviewcommissie vervolgd op basis van de televisiebeelden. In de met 4-2 verloren partij tegen KV Oostende op speeldag vijf in Jupiler Pro League Play-Off 1 revancheerde hij zich in de 62ste minuut voor balverlies door Joseph Akpala met een venijnige en onnodige…

Lees verder op Jupiler Pro league: Kara in de tribune tegen Oostende en Club Brugge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *