Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

AA Gent ontvangt zondag Club Brugge met nieuw strijdlied

Het orkest Brussels Philharmonic en het Vlaams Radio Koor hebben woensdag onder leiding van dirigent Hervé Niquet het nieuwe strijdlied van AA Gent opgenomen in het Sint-Michielstheater in Etterbeek. De hymne van de Buffalo’s zal zondag, wanneer de regerende landskampioen Club Brugge ontvangt op de zevende speeldag van Play-off I in de Jupiler Pro League, voor het eerst weergalmen in de Ghelamco Arena. In aanwezigheid van onder anderen clubvoorzitter Ivan De Witte, coach Hein Vanhaezebrouck en de spelers van AA Gent speelde Brussels Philharmonic het opzwepende strijdlied. Maar liefst 29 koorzangers en gasttenor Denzil Delaere…

Lees verder op Jupiler Pro league: AA Gent ontvangt zondag Club Brugge met nieuw strijdlied

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *