Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Waasland-Beveren plukt spits weg voor neus van Club

Waasland-Beveren heeft zich versterkt met Nicolas Orye. De 17-jarige spits komt over van tweedeklasser Patro Eisden Maasmechelen. Orye tekende voor drie seizoenen.Het gaat hard voor de boomlange spits. Hij begon met voetballen bij Torpedo Hasselt om van bij de U10 voor STVV uit te komen. Vervolgens trok hij naar vierdeklasser RC Hades. Orye begon dit seizoen nog bij de beloften van Patro Eisden Maasmechelen maar werd in januari door de nieuwe trainer Nico Claesen bij de A-kern gehaald. Hij maakte daarna drie doelpunten in elf wedstrijden voor de tweedeklasser. Nu maakt hij dus al…

Lees verder op Jupiler Pro league: Waasland-Beveren plukt spits weg voor neus van Club

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *