Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

KAA Gent – Club Brugge: de Club Facts

Terug Donderdag 05/05/2016 – 17:00ClubnieuwsKAA Gent – Club Brugge: de Club Facts Play-Off 1 komt in een stroomversnelling. Club staat voor een cruciaal tweeluik, met zondag de verplaatsing naar Gent als eerste moeilijk te omzeilen klif. Alle Club Facts rond deze wedstrijd lees je hier! SCHEIDSRECHTER Sebastien Delferière is aangeduid als scheidsrechter voor de topper. Yves De Neve en Stijn Hutsebaut (lijnrechters), Nicolas Laforge en Lawrence Visser (doelgebied refs) en Jeroen Walschap (vierde official) staan hem bij. Delferière fluit voor de 30ste keer een wedstrijd van Club Brugge. In de achttien vorige uitmatchen van Club met…

Lees verder op Clubbrugge.be: KAA Gent – Club Brugge: de Club Facts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *