Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

AA Gent zonder Asare, bij Club iedereen fit

Kan AA Gent eindelijk nog eens winnen van Club Brugge na drie opeenvolgende nederlagen? Het antwoord volgt morgen in de Ghelamco Arena, maar de landskampioen moet het wel stellen zonder Nana Asare. De sterkhouder op de linkerflank heeft te veel last van een blessure aan de buikspieren en geeft verstek. Wellicht wordt hij vervangen door Rafinha. Bij Club Brugge valt er beter nieuws te rapen. Achter de naam van Ruud Vormer, Lior Refaelov en Abdoulay Diaby staat nog een vraagteken, maar het trio zit alvast in de selectie voor de Slag om…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: AA Gent zonder Asare, bij Club iedereen fit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *