Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Brugse goal zet jonge Duivels op rozen in eerste wedstrijd EK U17

De Belgische U17 zijn vandaag aan het EK in Azerbeidzjan begonnen, waar ze in een groep met Schotland, Portugal en gastland Azerbeidzjan zitten. Vijf Bruggelingen haalden de selectie van coach Siquet, waarvan er drie vanmiddag in de basis stonden.Club had met Karkache (links boven), Peeters (boven, derde van links) en Openda (onder, tweede van rechts) drie basisspelers vandaag. Club levert met doelman Brent Gabriël, verdediger Soufiane Karkache, middenvelder Daouda Peeters en aanvallers Jules Vanhaecke en Lois Openda liefst vijf afgevaardigden in de Belgische selectie, samen met Anderlecht is het hofleverancier. Drie daarvan stonden er tijdens…

Lees verder op Clubbrugge.be: Brugse goal zet jonge Duivels op rozen in eerste wedstrijd EK U17

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Brugse goal zet jonge Duivels op rozen in eerste wedstrijd EK U17

De Belgische U17 zijn vandaag aan het EK in Azerbeidzjan begonnen, waar ze in een groep met Schotland, Portugal en gastland Azerbeidzjan zitten. Vijf Bruggelingen haalden de selectie van coach Siquet, waarvan er drie vanmiddag in de basis stonden.Club had met Karkache (links boven), Peeters (boven, derde van links) en Openda (onder, tweede van rechts) drie basisspelers vandaag. Club levert met doelman Brent Gabriël, verdediger Soufiane Karkache, middenvelder Daouda Peeters en aanvallers Jules Vanhaecke en Lois Openda liefst vijf afgevaardigden in de Belgische selectie, samen met Anderlecht is het hofleverancier. Drie daarvan stonden er tijdens…

Lees verder op Clubbrugge.be: Brugse goal zet jonge Duivels op rozen in eerste wedstrijd EK U17

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *