Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Anderlecht temt zwarte beest Oostende in allerlaatste minuut

RSC Anderlecht wint van KV Oostende met 2-1. De bezoekers kwamen in de eerste helft op voorsprong via Godeau. Anderlecht maakte in de tweede helft gelijk via een penaltydoelpunt van Thielemans. En in de allerlaatste minuut kopte Okaka het winnende doelpunt voorbij Ovono.Anderlecht begon sterk aan de partij. De Brusselaars, voor het eerst in hun nieuwe uitrusting, gingen nadrukkelijk op zoek naar het openingsdoelpunt. Okaka werd twee maal gezocht door Acheampong maar de Italiaanse spits kon niet afwerken. Even later kreeg ook Praet een vrije schietkans, zijn schot was echter te zwak om Ovono te verontrusten….

Lees verder op Jupiler Pro league: Anderlecht temt zwarte beest Oostende in allerlaatste minuut

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *