Club Brugge vernedert Gent en kan volgende week kampioen worden

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

AA Gent was de betere ploeg in de eerste helft en kwam zelfs op voorsprong. Onder impuls van een geweldige Izquierdo kon Club echter de bakens verzetten en won het nog met zware 1-4 cijfers. Blauwzwart kan volgende week kampioen worden tegen Anderlecht. Club Brugge kon vandaag een schitterende zaak doen in de race naar de titel. Mits winst in de Ghelamco Arena kon Blauwzwart het volgende week in eigen huis afmaken tegen eeuwige rivaal Anderlecht. Daarvoor moest het wel winnen in Gent, waar het dit seizoen reeds drie maal de boot in ging. Toch waren het…

Lees verder op Jupiler Pro league: Club Brugge vernedert Gent en kan volgende week kampioen worden


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply