Engels: “Aan ons om de klus te klaren tegen Anderlecht”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Dimitri Eeckhaut 8/05/16 – 20u22 ¬© photo news. Club Brugge heeft een nieuwe stap naar de landstitel in de Jupiler Pro League gezet. Blauw-zwart ging met duidelijke 1-4 cijfers winnen op het veld van titelverdediger AA Gent. De Buffalo’s kwamen in de eigen Ghelamco Arena nog wel op voorsprong via Laurent Depoitre, meteen daarna zorgde Hans Vanaken¬† voor de 1-1 ruststand. Na de pauze bezorgden Jose Izquierdo, opnieuw Vanaken en Meunier, zijn schot week af op Rami Gershon, voor de belangrijke driepunter. Als Club komende zondag (14u30) Anderlecht verslaat, is de landstitel al een feit….

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Engels: "Aan ons om de klus te klaren tegen Anderlecht"


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply