Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Engels: “Aan ons om de klus te klaren tegen Anderlecht”

Door: Dimitri Eeckhaut 8/05/16 – 20u22 © photo news. Club Brugge heeft een nieuwe stap naar de landstitel in de Jupiler Pro League gezet. Blauw-zwart ging met duidelijke 1-4 cijfers winnen op het veld van titelverdediger AA Gent. De Buffalo’s kwamen in de eigen Ghelamco Arena nog wel op voorsprong via Laurent Depoitre, meteen daarna zorgde Hans Vanaken  voor de 1-1 ruststand. Na de pauze bezorgden Jose Izquierdo, opnieuw Vanaken en Meunier, zijn schot week af op Rami Gershon, voor de belangrijke driepunter. Als Club komende zondag (14u30) Anderlecht verslaat, is de landstitel al een feit….

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Engels: "Aan ons om de klus te klaren tegen Anderlecht"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *