Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Vanavond om 18.00 uur: AA Gent – Club Brugge

Vier speeldagen voor het einde van de competitie heeft Blauw-Zwart nog twee verplaatsingen voor de boeg. De eerste halte ligt in de Ghelamco Arena in Gent. Als Club ook buitenshuis van de regerende landskampioen weet te winnen, dan kan het volgende week in een rechtstreeks duel met concurrent Anderlecht de titel pakken. Er wacht vanavond met andere woorden een wedstrijd op het scherpst van de snee. AA Gent begon Play-off 1 weliswaar op de tweede stek, maar na zes speeldagen speelde het die plaats kwijt aan Anderlecht. De Buffalo’s gingen vorig weekend in Brussel met 2-0…

Lees verder op Clubbrugge.be: Vanavond om 18.00 uur: AA Gent – Club Brugge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *