Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Acheampong & Diaby vechten titeldebat alvast uit: “Met God zullen we winnen”

Mathieu Goedefroy 9/05/16 – 22u12 Schoon volk op het Gala van de Ebbenhouten Schoen vanavond: Frankie Acheampong en Abdoulay Diaby waren naar het Birmingham Palace in Brussel afgezakt om de prijs in de wacht te slepen. Vooraf ontsnapten ze niet aan de lens van onze videoman. Met een robbertje Diaby versus Acheampong bezorgen wij u alvast een voorsmaakje op de titelmatch van zondag. “We weten dat we in eigen huis bijna altijd winnen”, bijt Diaby zelfverzekerd de spits af. “Enkel tegen Anderlecht hebben we verloren. Er bestaat geen twijfel over dat dit nu de belangrijkste match…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Acheampong & Diaby vechten titeldebat alvast uit: "Met God zullen we winnen"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *