Hanni wint Ebbenhouten Schoen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De Algerijn Sofiane Hanni heeft maandagavond in het Birmingham Palace in Anderlecht de 25e Ebbenhouten Schoen gewonnen. De trofee bekroont de beste Afrikaanse voetballer of speler van Afrikaanse origine uit de Jupiler Pro League. De 25-jarige aanvallende middenvelder van KV Mechelen bleef in de verkiezing de Ghanezen Nana Asare (AA Gent) en Frank Acheampong (RSC Anderlecht) voor. De Malinees Abdoulay Diaby (Club Brugge) en de Beniner Frédéric Gounongbe (Westerlo) vervolledigen de top vijf. Hanni, die in 2014 het Turkse Osmanlispor ruilde voor KV Mechelen, kreeg de trofee uit handen van ex-Club Brugge-verdediger Nzelo Lembi. De…

Lees verder op Jupiler Pro league: Hanni wint Ebbenhouten Schoen


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply