Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Jan Mulder ziet Club GEEN kampioen worden, al geeft hij blauw-zwart enkele tips om toch te vieren

Door: Jan Mulder 9/05/16 – 12u18 Izquierdo, gevolgd door Badji, in de heenmatch in de play-offs onderuit in het Astridpark. © photo news. In zijn wekelijkse column op maandag blikt Jan Mulder al vooruit op dé kraker van de Belgische competitie 2015-2016: Club Brugge – Anderlecht. De Nederlandse topanalist neemt het scenario door en ziet het niet goed aflopen voor blauw-zwart, tenzij Michel Preud’homme en co de tips van Mulder opvolgen natuurlijk. Bij die tips houdt Mulder rekening met hoe de titelstrijd in Nederland is afgelopen. Een passage hieronder, in Sport Plus lees je de hele column waarin…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Jan Mulder ziet Club GEEN kampioen worden, al geeft hij blauw-zwart enkele tips om toch te vieren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *