Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Laurens De Bock laat zich van kleinste kant zien na Brugse zege in Gent

Door: Maarten Vanbergen 9/05/16 – 22u40 video Klein smetje toch op de klinkende overwinning van Club Brugge op AA Gent (1-4). Laurens De Bock heeft zich immers van zijn kleinste kant laten zien: op bijgevoegde beelden is te zien hoe hij een familietribune van de Buffalo’s op enkele niet zo vriendelijke gebaren trakteerde, maar volgens andere fans ging hij nog een stapje verder – en via Facebook deed hij geen moeite om de feiten te weerleggen. Na de overtuigende zege in de ‘Slag om Vlaanderen’ gingen de spelers van Michel Preud’homme uiteraard vieren bij de meegereisde aanhang….

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Laurens De Bock laat zich van kleinste kant zien na Brugse zege in Gent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *