Ze zullen hem de sleutels van de stad geven

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: redactie 9/05/16 – 05u55 © belga. Elf jaar later staat Club Brugge op de drempel van een nieuwe landstitel. Nog één zege. Het kan, zondag tegen… Sporting Anderlecht. Gisteravond won Club in Gent. 1-4, alstublieft. Getekend, José Izquierdo. En nu, beste Club-supporters: aftellen. Aftellen naar een kampioenenfeest waarvan niemand de grenzen durft te voorspellen. Hij drinkt een pintje. Nóg een pintje. En nóg een pintje. Een stevige knuffel met Philippe Albert, analist ter plekke voor de Franstalige televisie, en dan met een stralende glimlach de bus op. Voor een triomftocht naar Brugge – de vensters open,…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Ze zullen hem de sleutels van de stad geven


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply