Drie Bruggelingen in actie tijdens tweede poulewedstrijd Belgische U17 op EK

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Na de eenvoudige overwinning tegen Schotland, namen de Belgische U17 het gisteren op tegen gastland Azerbeidzjan. Vanhaecke (in de spits) en Peeters (op de 6) begonnen in de basis, Openda kwam Vanhaecke vervangen in minuut 67. België heeft dankzij een gelijkspel de volgende ronde in het vizier. Bongiovanni bracht de Belgen eerst op voorsprong, maar 5 minuten later maakte Mahmudov gelijk. De ploeg van bondscoach Siquet staat nu op de tweede plaats, met drie punten voorsprong op Azerbeidzjan. Als België niet verliest, stoot het sowieso door als tweede in de groep, bij winst zelfs als…

Lees verder op Clubbrugge.be: Drie Bruggelingen in actie tijdens tweede poulewedstrijd Belgische U17 op EK


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply