Laurens De Bock excuseert zich voor schunnige gebaren richting familietribune AA Gent

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Glenn Bogaert 10/05/16 – 21u14 De klinkende 1-4 overwinning van Club Brugge tegen AA Gent van afgelopen zondag kreeg een niet al te prettig staartje. Na de match pakte Laurens De Bock uit met enkel ongepaste gebaren naar de familietribune van AA Gent, waar ook heel wat kinderen zaten. Op de sociale media lokte het gedrag van de linksback van blauw-zwart heel wat reacties uit, intussen volgden er dan ook de nodige excuses. De 23-jarige De Bock deed dat vandaag via Facebook. Een korte, maar krachtige boodschap: “Ik begrijp dat mijn reactie na…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Laurens De Bock excuseert zich voor schunnige gebaren richting familietribune AA Gent


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply