Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Titelpremie bij Club Brugge gemiddeld 100.000 euro per speler

Door: Wouter Devynck 10/05/16 – 07u32 © photo news. Uiteraard is het de spelers om de sportieve eer te doen, maar als blauw-zwart zondag tegen Anderlecht kampioen wordt, halen de Bruggelingen ook nog een aardige titelpremie binnen. Een gezamenlijke pot die wellicht zal oplopen tot rond de 2,5 miljoen euro. Te verdelen volgens het sportieve aandeel over alle spelers. Eigenlijk zijn de onderhandelingen over hoeveel de titelpremie juist zal bedragen, nog niet afgerond. De basis ligt evenwel vast. Vorig jaar werd voor een mogelijke titel immers een gezamenlijke pot van 2.250.000 euro bedongen. Die zou dit jaar zelfs…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Titelpremie bij Club Brugge gemiddeld 100.000 euro per speler

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *