Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Het scenario voor het Brugse kampioenenfeest ligt klaar

Als Club Brugge zondag kampioen speelt, dan verwacht de stad minstens 60.000 toeschouwers die op maandag hun helden toejuichen. In tegenstelling tot AA Gent vorig jaar zal dat in Brugge niet vanop bootjes op de reien gebeuren. “Dat wordt al overal gedaan”, menen ze bij Club en de stad. Dus leggen de spelers straks met blauwe fietsen een parcours af. “Zoals in de Ronde van Vlaanderen.”BART HUYSENTRUYTZO IS HET DIT JAAR BIJ CLUB | De stad en Club schakelen voor de ‘blijde intrede’ blue-bikes in. Op de foto: schepen Annick Lambrecht, Sven Huysmans van Blue-bike en…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Het scenario voor het Brugse kampioenenfeest ligt klaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *