Reminder: gesloten training op woensdag

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

<!–<![endif]–>Reminder: gesloten training op woensdag – Nieuws – Club Brugge<!– SEO –> <!– CIM Integration –> <!– Chrome Frame –><!–[if lt IE 7 ]> window.attachEvent(‘onload’,function()CFInstall.check(mode:’overlay’)}) <![endif]–><!– HEADER –><!– NAVIGATION BAR –> <!– SUBNAVIGATION –> <!– MOBILE MAINNAV –> NL FR EN ES ZH Home Kies je taalChoisissez votre langue FR Choose your language EN Elija su idioma ES 选择你的语言 中文 Kies je taal <!– MAIN –><!– BREADCRUMB –>CLUB BRUGGE NIEUWS Reminder: gesloten training op woensdag <!– Social Buttons –> Print <!– End Social Buttons –> Terug Woensdag 11/05/2016…

Lees verder op Clubbrugge.be: Reminder: gesloten training op woensdag


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply