Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Vier grote afwezigen op training Club Brugge

Club Brugge probeert in alle rust de mogelijke titelmatch tegen RSC Anderlecht voor te bereiden. De West-Vlamingen zagen op training ‘s woensdag Ruud Vormer, Lior Refaelov, Jelle Vossen én Bjorn Engels ontbreken.Voor Vormer en Refaelov was het immers tijd voor een bezoekje aan de kiné. Zeker de Israeliër moest nog binnen blijven, want hij sukkelde de voorbije weken al met lichte blessures aan de buikspieren. Daardoor miste hij bijvoorbeeld de 1-4 op AA Gent. Bij Vossen en Engels is het nog afwachten of hun afwezigheid een probleem wordt. Beide spelers blijken immers ziek te zijn. Al…

Lees verder op Jupiler Pro league: Vier grote afwezigen op training Club Brugge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *