Alle blikken op titelduel tussen Club en Anderlecht

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Met de aloude kraker tussen Club Brugge en Anderlecht valt zondagnamiddag (14u30) in het Jan Breydelstadion mogelijk het doek over het seizoen 2015-2016 in de Jupiler Pro League. Als Club wint van Anderlecht, zijn de Bruggelingen immers met nog twee speeldagen voor de boeg zeker van de eerste landstitel in elf jaar.De vorige titel van blauw-zwart dateert al van 2005. Zondag is het dag op dag elf jaar geleden dat het team van de Noorse coach Trond Sollied Anderlecht op 2-2 hield, wat volstond voor een dertiende titelfeest. Van de huidige spelersgroep maakte Timmy…

Lees verder op Jupiler Pro league: Alle blikken op titelduel tussen Club en Anderlecht


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply