Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge – Anderlecht: veiligheidsmaatregelen blijven van kracht

Terug Donderdag 12/05/2016 – 10:00ClubnieuwsClub Brugge – Anderlecht: veiligheidsmaatregelen blijven van kracht De gekende anti-terreur veiligheidsmaatregelen zullen zondag tijdens Club-Anderlecht ook van kracht zijn. We vragen alle supporters vroeg genoeg naar het stadion te komen (het stadion is uitverkocht!) en rugzakken of tassen thuis te laten. We lijsten de belangrijkste maatregelen even op. Om ieders veiligheid te garanderen, zijn handtassen, rugzakken en andere zakken of tassen verboden in het stadion. Iedereen die een zak of tas meeneemt naar het stadion zal de toegang tot Jan Breydel geweigerd worden. Er zullen extra veiligheidscontroles plaats vinden….

Lees verder op Clubbrugge.be: Club Brugge – Anderlecht: veiligheidsmaatregelen blijven van kracht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *