Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

De laatste kampioenenmakers van Club Brugge (+VIDEO)

Kennen jullie ze nog, de spelers die de laatste landstitel van Club Brugge binnenhaalden? Omdat het al geleden is van 2005, frissen we graag uw geheugen op. Club hoopt uiteraard dat het zondag nieuwe kampioenenmakers in de ploeg heeft.De kampioenenmatch van 2005 tegen RSC Anderlecht is zondag dag op dag elf jaar geleden. Veel te lang, beseffen alle mensen die blauw-zwart een warm hart toedragen. Een club die kampioen wordt, heeft altijd wel minstens één speler die op de moeilijke en belangrijke momenten toeslaat. Wie deed dat nu ook weer in 2004-2005? Sport.be dook in de…

Lees verder op Jupiler Pro league: De laatste kampioenenmakers van Club Brugge (+VIDEO)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *