Club vs Anderlecht: Ons ‘All Star Team’ waaruit blijkt welke ploeg de titel niet mag mislopen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Kjell Doms 13/05/16 – 13u30 © belga/photonews. Zondagmiddag, 14u30, Jan Breydelstadion, Brugge. Het wordt dé match van het jaar, voor de Brugse fans misschien wel de belangrijkste wedstrijd van de afgelopen tien jaar. De twee zwaargewichten van de Belgische competitie stappen samen in de ring. Als opwarmertje creëerden wij een ‘All Star Team’ met telkens de beste speler van beide ploegen op hun positie. En dat is opvallend blauw-zwart getint. Als excuus kan Anderlecht de blessures van Defour en Najar inroepen, maar toch: 9-2 is een opvallend resultaat. Doelman: ButelleSilvio Proto heeft een enorme staat…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Club vs Anderlecht: Ons ‘All Star Team’ waaruit blijkt welke ploeg de titel niet mag mislopen


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply