Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

“Ik hoop dat er binnen 12 jaar heel wat Clubfans Joske of ‘Rafa’ zullen heten”

Door: Glenn Bogaert 13/05/16 – 19u14 © photo news. ‘What’s the Pressure’, het geldt niet alleen voor Laura Tesoro op Eurosong, maar ook voor Club Brugge en Michel Preud’homme. Blauw-zwart leeft erg ontspannen toe naar de topper tegen Anderlecht van zondag. Niet zomaar een clash want bij winst zijn de zonen van Jan Breydel voor het eerst in elf jaar nog eens kampioen. In dat geval maakt trainer Preud’homme zich onsterfelijk, maar hij laat zich ook twee dagen voor het mogelijke feestgedruis niet gek maken. Voetbal kan simpel zijn en zo willen ze het in Brugge…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: "Ik hoop dat er binnen 12 jaar heel wat Clubfans Joske of ‘Rafa’ zullen heten"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *