“Ik hoop dat er binnen 12 jaar heel wat Clubfans Joske of ‘Rafa’ zullen heten”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Glenn Bogaert 13/05/16 – 19u14 © photo news. ‘What’s the Pressure’, het geldt niet alleen voor Laura Tesoro op Eurosong, maar ook voor Club Brugge en Michel Preud’homme. Blauw-zwart leeft erg ontspannen toe naar de topper tegen Anderlecht van zondag. Niet zomaar een clash want bij winst zijn de zonen van Jan Breydel voor het eerst in elf jaar nog eens kampioen. In dat geval maakt trainer Preud’homme zich onsterfelijk, maar hij laat zich ook twee dagen voor het mogelijke feestgedruis niet gek maken. Voetbal kan simpel zijn en zo willen ze het in Brugge…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: "Ik hoop dat er binnen 12 jaar heel wat Clubfans Joske of ‘Rafa’ zullen heten"


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply