Meunier en Engels reageren op EK-selectie

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bondscoach Marc Wilmots nam Bjorn Engels en Thomas Meunier op in de voorselectie voor het EK in Frankrijk. Beide Clubspelers zijn vereerd met zoveel erkenning, maar willen zich eerst richten op de eindfase van de titelstrijd. Bjorn Engels : “Gewoon fantastisch” “Het is voor mij als jonge speler een geweldige eer deel te mogen uitmaken van de talentvolle Rode Duivels-selectie”, lachte Bjorn Engels na de bekendmaking zijn tanden bloot. “Het is gewoon fantastisch, zeker aangezien ook Thomas Meunier mee mag afzakken naar Frankrijk. Als ik heel eerlijk moet zijn, rekende ik de afgelopen weken niet…

Lees verder op Clubbrugge.be: Meunier en Engels reageren op EK-selectie


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply