Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Rune Lange en Nastja Ceh te gast bij Club TV Live voor Club – RSC Anderlecht

Play-Off I nadert zijn ontknoping. Het Jan Breydelstadion zit zondagnamiddag voor de komst van RSC Anderlecht afgeladen vol. Voor deze absolute topper heeft Leo Van der Elst ook twee topgasten voorzien om bij hem in Club TV Live de match te ontleden. De Noor Rune Lange (38) en de Sloveen Nastja Ceh (38), die 11 jaar geleden een cruciaal onderdeel waren van de laatste Brugse kampioenenploeg, zullen aanwezig zijn in Brugge! Beiden waren direct akkoord om vanuit hun thuisland naar Jan Breydel te komen om de mogelijke titelmatch vanop de eerste rij te volgen….

Lees verder op Clubbrugge.be: Rune Lange en Nastja Ceh te gast bij Club TV Live voor Club – RSC Anderlecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *