Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Zou Ruud Vormer zich zijn stoere belofte nog herinneren?

Door: Glenn Bogaert 13/05/16 – 15u00 © photo news. Nog twee keer slapen en Club Brugge kan voor het eerst in elf jaar nog eens de titel pakken. Kan, want eerst moet grote rivaal Anderlecht in eigen huis nog gevloerd worden. Easier said than done, maar als het lukt dan volgt er ongetwijfeld een groot volksfeest in Brugge. En Ruud Vormer zal dan een opvallende belofte moeten nakomen die hij eind december 2014 deed in de voetbaltalkshow ‘Extra Time’. © photo news. De 28-jarige middenvelder en sterkhouder van blauw-zwart liet zich in de laatste dagen van 2014…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Zou Ruud Vormer zich zijn stoere belofte nog herinneren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *