Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Hasi aan vooravond van titelmatch: “Club zou verdiende kampioen zijn”

Mathieu Goedefroy 14/05/16 – 12u33 video Besnik Hasi stond gisteren op Neerpede de pers te woord naar aanleiding van de levensbelangrijke wedstrijd op Club Brugge. Volgens de Anderlechtcoach zou het verdiend zijn, als blauw-zwart straks de titel pakt. “Wie op het einde van de rit aan kop staat, is altijd verdiend kampioen”, klonk het voor de lens van onze videoman. Anderlecht moet Club morgen in eigen huis van de titel houden. Makkelijker gezegd dan gedaan, en dus doet Hasi alvast één toegeving: “Of Club een verdiende kampioen zou zijn? Voor mij ben je verdiend kampioen als…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Hasi aan vooravond van titelmatch: "Club zou verdiende kampioen zijn"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hasi aan vooravond van titelmatch: “Club zou verdiende kampioen zijn”

Mathieu Goedefroy 14/05/16 – 12u33 video Besnik Hasi stond gisteren op Neerpede de pers te woord naar aanleiding van de levensbelangrijke wedstrijd op Club Brugge. Volgens de Anderlechtcoach zou het verdiend zijn, als blauw-zwart straks de titel pakt. “Wie op het einde van de rit aan kop staat, is altijd verdiend kampioen”, klonk het voor de lens van onze videoman. Anderlecht moet Club morgen in eigen huis van de titel houden. Makkelijker gezegd dan gedaan, en dus doet Hasi alvast één toegeving: “Of Club een verdiende kampioen zou zijn? Voor mij ben je verdiend kampioen als…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Hasi aan vooravond van titelmatch: "Club zou verdiende kampioen zijn"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *