Simons probeert kalmte te bewaren na politie-inval

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bij Club Brugge wordt momenteel alles in gereedheid gebracjt voor de titelmatch van zondag tegen RSC Anderlecht. Maar de voorbereiding op dit cruciale duel werd grondig verstoord voor kapitein Timmy Simons. De gerechtelijke politie voerde immers een huiszoeking uit in…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Simons probeert kalmte te bewaren na politie-inval


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
Simons probeert kalmte te bewaren na politie-inval

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bij Club Brugge wordt momenteel alles in gereedheid gebracjt voor de titelmatch van zondag tegen RSC Anderlecht. Maar de voorbereiding op dit cruciale duel werd grondig verstoord voor kapitein Timmy Simons. De gerechtelijke politie voerde immers een huiszoeking uit in…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Simons probeert kalmte te bewaren na politie-inval


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply